Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kayseri Kadın Kolları İl Kongresi öncesinde vatandaşlara hitap etti.

05.05.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-16:57) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Muharrem İnce’nin adaylığa ile ilgili eleştirilerde bulunarak "Yok çatı, yok kapı" dediler, haftalarca milleti oyaladılar, sonunda ince siyasette karar kıldılar” yorumu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Seni kalpten selamlıyorum Kayseri. Bize sizler gibi yol arkadaşları nasip eden rabbime hamd ediyorum. Rekor bir oyla bize destek olan tüm Kayserilere şükranlarımı sunuyorum.

BİRİLERİ FİTNE FESAT KAYNATIYOR

Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? Oyumu Cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamento da AK Parti'ye vermeyeceğim. Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mısınız? Bu oyunu tezgahı da bozacağız. 24 Haziran'da münafıklar çetesini yere gömeceğiz.

15 YILDA 20 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Kayseri bize destek verdi biz de Kayseri'ye destek verdik. Kayseri'de son 15 yılda 20 milyar liralık yatırım yaptık. Yıl sonuna kadar 4 şehir hastanesini daha hizmete alacağız.

Kayseri Havalimanı'nın 324 bin olan yolcu trafiği 2017 yılında 2 milyon 150 bin oldu. Havalimanına yeni terminal binası yapacağız.

MUHARREM İNCE’YE DE GÖNDERME YAPTI

Birileri çıkmış diyorlar ya... 'Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek.' Nerede o cumhurbaşkanı? O aday nerede? Ziya Paşa 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri' diyor. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Biz eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı ne ile milletin karşısında. Bizim bu millete, bu ülkeye eser verişimiz yeni başlamadı. Ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla başladı. Başbakanlığımla devam etti. Cumhurbaşkanlığımızla da devam ediyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;