Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıdada Terör Estirenlere Sert Çıktı: Gereken Dersi Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında gıda teröründen bahsederek, "Gıdada terör estirenlere lazım olan dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz" dedi.

12.02.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-14:50) Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıdada Terör Estirenlere Sert Çıktı: Gereken Dersi Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda halka hitap etti.

Erdoğan burada gerçekleştirdiği açıklamada, "Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üstünden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya düştü, daha da düşecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere lazım olan dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

İstanbul'da meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen askerlerimize Rabbim'den rahmet diliyorum.

"TÜRK AYNI TÜRK'TÜR, HASIMLARI DA AYNIDIR"

Mehmet Akif 1920'de verdiği vaazında sanki bugünleri de anlatıyordu. Türkiye üstündeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Türk aynı Türk'tür, hasımları da aynıdır. Türkiye güçlü olmak, güçlü kalmak ve ileriye gitmek zorundadır. Yerimizde saydığımız gün gerilemeye başladığımız gündür.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal