Cumhurbaşkanı Erdoğan Kararlılığımızı Çanakkale'den Bütün Dünyaya Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale'den bütün dünyaya sert ve kararlı mesajlar verdi.

18.03.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-12:58) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kararlılığımızı Çanakkale'den Bütün Dünyaya Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale'de 104. yılı kutlanan Çanakkale Zaferi dolayısıyla yaptığı konuşmasında ülkemizi birçok açıdan tehdit eden dünya devletlerine sert ve bir o kadar da kararlı mesajlar verdi.

DEDELERİ GİBİ TABUTLARLA GERİ DÖNERLER

Çanakkale'yi 104 yıl önce nasıl savunduysak bugün bizi tehdit edip Çanakkale'yi kendine hazmedemeyenler eğer aynın şeye bir gün teşebbüs etmeye kalkarlarsa dedeleri gibhi ya tabutlarla yada ayakları üzerinde geldikleri gibi, geldiklere yere geri giderler dedi.

BU ASLA SIRADAN BİR SAVAŞ DEĞİL!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Çanakkale Savaşı'nın büyüklüğünü idrak etmede zorlananların bu vatanın topraklarında yediklerinin içtiklerinin hiçbir zerresinin helal olmadığı aşikardır'' dedi.

EGE'DE, AKDENİZ'DE VE AVRUPA'DA TACİZ EDİLİYORUZ

Ege Denizi'nden bizim mahrum etmek isteyenler, Akdeniz'de Kuzey Kıbrıs'ı hazmedemeyenler, Avrupa'da camilerimizi kapatanlar ve içeride eknomomize darbe vurmaya çalışanlar bu çabalarının altında ezilmeye mahkumdur diyen Cumhurbaşkanı sözlerini Kutlu Zaferin şehitlerini ve gazilerini anarak noktaladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal