Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kara Birliklerimiz Suriye'ye Girecek

Malazgirt Zaferi'nin 948. yıldönümü için yapılan törende açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile beraber Suriye'nin kuzeyinde kurulacak güvenli bölge hakkında "Çok yakında kara birliklerimiz bölgeye girecek" sözlerini kullandı.

26.08.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-13:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kara Birliklerimiz Suriye'ye Girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıldönümünde Muş'ta yapılan törende açıklamalar yaptı. "Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071" adlı programdan seslenen Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şunlar:

"GÜVENLİ BÖLGEDE OYALANIRSAK HAREKETE GEÇERİZ"

"Güvenli bölge oluşturma çabamızda yavaş yavaş netice alıyoruz. İçeride ve dışarıda teröristleri inlerine dek kovalamaya devam edeceğiz. Çok yakında kara birliklerimizin de bölgeye giriş yapmasını bekliyoruz. Önceliğimiz diplomasi. İsteğimiz dışında bir yola zorlanır, oyalanmaya kalkılırsak, bütün hazırlıklarımız tamamdır. Planlarımızı hayata geçiririz.

Bölgedeki hesapların karışıklığı ve sinsi tuzakların çokluğu bizi asla yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Suriye sınırlarımızı teröristlerden temizleme hususundaki kararlılığımızı artık hiç kimsenin test etmeye çalışmayacağını ümit ediyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal