Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da İkili Temaslarına Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin ilk programı olan "Dijital Ekonomi" konulu liderler etkinliğine ve "Küresel Ekonomi", "Ticaret ve Yatırımlar" temalı oturum ve çalışma yemeğine katıldı

28.06.2019-09:28 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-09:22)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak için gittiği ,Japonya'nın Osaka kentinde temaslarına başladı.

G20 Zirvesi'nin Dönem Başkanı ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe, toplantı başlamadan önce zirvenin düzenlendiği INTEX Osaka Fuar Merkezi alanında liderleri karşıladı.

Erdoğan, G20 aile fotoğrafında poz verdi. Erdoğan aile fotoğrafında ABD Başkanı Donald Trump ve Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo'nun yanında durdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra diğer devlet başkanlarıyla zirvenin ilk programı olan "Dijital Ekonomi" konulu liderler etkinliğine katılım sağladı.

Etkinliğin bitiminden sonra liderler, "Küresel Ekonomi", "Ticaret ve Yatırımlar" konulu oturum ve çalışma yemeğine katıldı.

Başkan Erdoğan, çalışma yemeğinden önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ayaküstü sohbet etti. Sohbet esnasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da Erdoğan'ın yanında bulundu.

ALTUN'DAN G-20 PAYLAŞIMI 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya Twitter hesabından Japonya'nın Osaka şehrinde G20 Liderler Zirvesinin düzenlendiği INTEX Osaka Fuar Merkezi alanından fotoğraf paylaşımında bulundu.

"G-20 Osaka Liderler Zirvesi’nden" mesajıyla paylaştığı fotoğrafta Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ayaküstü yaptığı sohbetlere ait fotoğraf karelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal