Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'e Seslendi: Seçmene Küsülmez!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu.

22.11.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-15:55)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyledir:

İzmir'de bulunmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. 31 Mart mahali idareler seçiminde partimize ve Cumhur İttifakı'na oy veren, gönül veren tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Verdikleri destekle İzmir'de Büyükşehir Belediye başkanlığında yaklaşık yüzde 39'luk oy oranını elde etmemizi sağlayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

"SEÇMENE KÜSME, HELE Kİ VATANDAŞI SUÇLAMA DURUMU ASLA SÖZ KONUSU OLAMAZ"

Tabi bizim İzmir'e Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla getirmek istediğimiz hizmetler için bu oran yeterli olmadı. Bizim anlayışımızda seçmene küsme, darılma hele hele vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Siyasette daima hesaba çekilmeden önce nefsinizi hesaba çekin anlayışıyla hareket eden bir hareketiz hakk ve halk katında hesaba çekilmeden önce nefsimizi sineye çekiyor yanlışlarımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Bugünlere de sürekli kendimizi yenileyerek geliştirerek geldik. Herkes rehavete kapılsa bile bizim buna hakkımız yoktur. Herkes kızsa, darılsa, üzülse bile biz asla bu şekilde davranamayız.

Siyaseti ikbal kapısı değil, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimize hizmet vesilesi olarak görüyoruz. Ülkemize milletimize ve tüm dünyadaki kardeşlerimize hizmet etme sorumluluğumuz var. Unutmayın milyonlar Türkiye'den bunu bekliyor. Milyonlar sizden bizden bunu bekliyor. Mazlumlar, mağdurlar sizden, bizden bunu bekliyor.

"MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK"

Türkiye'yi 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonu ile buluşturmak için milletimize söz verdik. AK Parti geçmişin kalıpları ile tanımlamaya çalışanlar daima yanıldılar. Kavgayı, çıkar çatışmasını siyasetlerinin merkezine yerleştirenler bizim aramızdaki şu muhabbeti, şu sarsılmaz bağı bir türlü anlayamadılar.

Bizim gözümüzde tüm makamlar, tüm ünvanlar geçicidir fanidir. Bunların hepsi de millitimizin kendisine hizmet etmek için verdiği birer emanetten ibarettir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal