Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u Konstantinapol Olarak Görmek İsteyenler Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki teravih namazının ardından vatandaşlara hitap ederek, "Burası İstanbul, bir diğer adıyla İslambol. Burası Konstantinapol değil ama burayı böyle görmek isteyenler var. Böyle görmek isteyenlere karşı 22 günümüz var" dedi.

02.06.2019-13:01 - (Son Güncelleme: 02.06.2019-13:55)

Yenikapı Meydanı'ndan yüz binlerce kişi ile birlikte enderun usulü teravih namazı kılındı. Namaza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

"ZULÜM 1453'TE BAŞLADI DİYENLER VAR"  

Namazın ardından vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde hatırlayın 'Zulüm 1453'te başladı.' diyenler var. Hatırlıyorsunuz o günleri değil mi? Bu akşam burada da zulüm değil, fethin 566. yıl dönümünü tesit edenler var. " diye konuştu.

"İSTANBUL'A KONSTANTİNAPOL DEMEK İSTEYENLER VAR"  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a Konstantinapol demek isteyenlerin varlığına işaret ederek "Burası İstanbul, bir diğer adıyla İslambol. Burası Konstantinapol değil ama burayı böyle görmek isteyenler var. Böyle görmek isteyenlere karşı 22 günümüz var. 22 gün sonra burasının nereden nereye geldiğini tam manasıyla ortaya koymak için gece demeden, gündüz demeden tüm kardeşlerimize ulaşmamız lazım." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal