Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Oğlunun Sözlerine Çok Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziosmanpaşa mitinginde İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlunun sözlerine çok sert cevap verdi. Erdoğan Netanyahu'ya, "Oğlunun kulağını çek. Eğer bu hususuta biraz daha ileri giderseniz sizleri o tür de terbiye etmesini biliriz" dedi.

16.03.2019-19:00 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-19:20) Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Oğlunun Sözlerine Çok Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Tekrar bir Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur, bunu da açıkça söylüyoruz" sözlerini kullandı. Erdoğan Netanyahu'nun oğlunun küstah sözleri ile alakalı ise ''Oğlunun kulağını çek. Eğer bu hususuta biraz daha ileri giderseniz sizleri o tür de terbiye etmesini biliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"TÜRKİYE'NİN YÜKSELMESİ HAÇLI ARTIKLARININ UYKUSUNU KAÇIRACAK"

"Gaziosmanpaşa'nın bütün mahallerindeki kardeşlerime sevgilerimi yolluyorum. En son 22 Haziran'da buraya gelmiştim. Dünyanın en büyük 10 mega projesinden 6'sına ülkemizin imza atması şüphesiz bazılarını kıskandıracak. Gene böyle büyük bir coşku vardı. İslam düşmanlarına Müslüman karşıtlarına kesinlikle boyun eğmeyeceğiz. Bizim mazlumlara sahip çıkmamız. Şüphesiz birilerinin huzurunu kaçıracak. Türkiye'nin yükselmesi kuşkusuz haçlı artıklarının uykusunu kaçıracak.

"NETANYAHU OĞLUNUN KULAĞINI ÇEK"

Bütün dünyanın gözbebeği olan İstanbul'a Konstantinapol ifadesini kullanan Netanyahu oğlunun kulağını çek eğer bu hususta biraz daha ileri giderseniz terbiye metotlarımız farklıdır sizleri o tür de terbiye etmesini biliriz. Artık burası İstanbul'dur. Minareleri yıkacakmış bak şimdi sana Gaziosmanpaşa'dan söylüyorum; minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kışlamız, müminler asker hiçbir şey bizi sindiremez. Biz oyuz ki imanı ile övündüğümüz ecdadımız hiçbir vakit diz çökmemiş. İmanın geçilmez kalesi Çanakkale'ye dek ecdadımızı zaferden zafere koşturan bizim inanç birliğimizdir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal