Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İnce ABD'den Yeni Telefon Beklesin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki mitingde halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefete sert eleştireler yöneltti.

13.06.2018-19:19 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-19:34)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘kek’ eleştirilerine, ‘’Birileri kekle pastayla muhallebiyle uğraşırken, biz, Türkiye'yi bir hayaliyle daha buluşturduk’’ diye cevap verdi.

İnce ve Demirtaş görüşmesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Bay Muharrem, Edirne'deki terörist destekçisini yargıdan kurtarmanın hesabını yaparken, biz Rizeli, Erzurumlu, Trabzonlu hemşehrilerimizi yol eziyetinden kurtardık’’dedi.

"SEN AMERİKALILARDAN GELECEK YENİ TELEFONU BEKLEYEDUR..."

İnce’nin ABD’den telefon almasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Bay Muharrem, ABD'den gelecek yeni telefonu bekleyedursun biz, dün Azerbaycan, KKTC, Ukrayna, Sırbistan cumhurbaşkanlarıyla beraber Türkiye bölgesini, enerji merkezine dönüştüren TANAP Projesi'ni hayata geçirdik’’ diye konuştu.

"KENDİSİ ZENCİ TÜRKMÜŞ, BEN BEYAZ TÜRKMÜŞÜM..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘’Çıkmış diyor ki; 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiç bir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cari açık eleştirilerine ‘’Biz, Allah'ın izniyle cari açığı falan hallederiz. Ülkemizin şu an en büyük açığı muhalefet açığıdır. Onu da halledeceğiz’’ şeklinde cevap verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarına şu şekilde devam etti:

‘’Son zamanlarda muhalefetin adayı milliyetçi, muhafazakar, mütedeyyin kesime şirin gözükmek için adeta 40 takla atıyor. Başörtüsü özgür olmasın diye imza atan bay Muharrem, bugün seçim meydanlarında olmadık taklalar atıyor. O gün yasakların devamı için Anayasa Mahkemesi'nin kapısında nöbet tutan Bay Muharrem, bugün meydanlarda özgürlükten bahsediyor. Biz senin cemaziyelevvelinizi biliyoruz. Başörtüsü konusunda neler yaptığınızı biliyoruz. Bunun adı siyaset değil, bunun adı takiyedir, omurgasızlıktır, iki yüzlülüktür.’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Hazirana ilişkin şöyle konuştu:

‘’Bu millet asıl takiyecilere nasıl 15 Temmuz'da meydanı bırakmadıysa onların çakmalarına da 24 Haziran'da meydanı bırakmayacak. FETÖ'cü taktiklerle Pensilvanya'dan aldığınız akıllarla vatandaşlarımızın aklını çelebileceğinizi zannetmek, tamamen beyhude bir uğraştır’’ diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’24 Haziran seçimlerinde iki farklı zihniyet yarışıyor. Bir tarafta bölücü örgütün siyasi uzantılarına vagon olan aday var, diğer tarafta terörün belini kıran irade var. Bir tarafta Pensilvanya'da kurulan yıkım ittifakı var, diğer tarafta 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı var. 24 Haziran'da milletimizin bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak. 24 Haziran günü milletimiz bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak ya üç benzemezin 16 yıllık kazanımlarımızı dinamitlemesine müsaade edeceğiz ya da ülkemizi tüm alanlarda güçlendirmeye devam edeceğiz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal