Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu'na Desteğini Açıklayan Sanatçılara Sert Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara sert çıktı. Sinema kanunu için bu sanatçılarla görüştüğünü söyleyen Erdoğan, "Bir taraftan bize teşekküre geleceksin, arkadan da bunlarla birlikte şakşakçılık yapacaksınız" dedi.

13.05.2019-11:26 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-11:17)

Yerel seçimin yenilenmesi kararı ardından sanatçı ve oyunculardan CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek geldi.

Bu desteğin verilmesi çok konuşuldu. Desteği veren sanatçılar içinde geride bıraktığımız aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sinema kanunu konusunu görüşmek için bir araya gelen kişiler de vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanı'nda yapılan Geleneksel Beyoğlu İftarı'nda nu mesele ile alakalı açıklamalar yaptı.

"ARKADAN ŞAKŞAKÇILIK YAPIYORSUNUZ"

Erdoğan, "Sinema dünyasıyla alakalı olarak bize kadar kimse bir kanuni düzenleme yapmamasına rağmen, bunu yapıp ondan sonra bir taraftan bize teşekküre geleceksin, arkadan da bunlarla birlikte şakşakçılık yapacaksınız, bunu neyle açıklayacağız, neyle izah edeceğiz. Sanatçı sanatıyla konuşur. Bu tür insanlara dalkavukluk yapmaz. Sanatıyla konuşan sanatçıları baş göz ederiz. Onlar için de elimizden gelen ne varsa onu yaparız" dedi.

O gün o toplantıda olan isimlerden Demet Akbağ, Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer gibi isimler Ekrem İmamoğlu'na desteğini duyurdu.

KIRMIZIGÜL SESSİZ

Fakat daha önce muhalif çıkışlarıyla tanınan Mahsun Kırmızıgül, sessiz kalarak İmamoğlu'na destek veren bir paylaşımda bulunmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal