Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Mitingini Orada Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi ilk mitingi için Sivas'ta olacak. Toplu açılış töreninde de bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını da Sivas'ta kılacak.

06.02.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-10:59) Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Mitingini Orada Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Şubat Cuma tarihinde toplu açılış töreni ve sayılı zaman kalan 31 Mart yerel seçim çalışmaları doğrultusunda Sivas'a ziyaret edecek. Sivas Valisi Salih Ayhan, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Erdoğan'ın gelişi hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Bey Salonu'nda yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Ayhan, Cuma günü yapılacak ziyaret öncesi ilçe kaymakamları ile beraber son durumu tartışmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak Sivas'ı ziyaret etmesinin çok anlamlı olduğunu ifade eden Ayhan, 'Bundan dolayı çok mutluyuz. Sivas Kongresi'nin 100’üncü yılında milli mücadelenin temellerinin atıldığı Sivas’ta çok heyecanlı ve coşkulu bir yıl bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın da Sivas'a gelerek toplu açılışları yapacak olması bizleri çok mutlu etti. Bununla ilgili çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Cumhurbaşkanlığımıza açılışlarla ilgili bilgi notlarını aktardık.' açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal