Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Mitingi CHP Kalesinde Yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti grup toplantısında 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin startını nerede vereceğini açıkladı.

24.04.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-15:42) Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Mitingi CHP Kalesinde Yapacak

Seçim sürecine ilişkin konulara da değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kongrelerimize katılım ile adeta biz zaten seçim maratonunu başlattık. Zaten arazideyiz. Büyükşehirlerden sadece İzmir ve İstanbul kaldı. Biz masa başında kurulmuş bir parti değiliz. Cumartesi günü önce İstanbul’da kadın kollarımızın il kongresini gerçekleştireceğiz hemen ardından da İzmir’de il kongremiz var. İzmir’e geleceğiz. Seçim iklimine girdiğimize göre il kongremiz vesilesiyle ilk mitingimizi de İzmir’de yaparak bismillah diye başlayacağız. Pazar günü de İstanbul’da gençlik kollarımızın ilk kongresini değerlendireceğiz. Mayıs ayı içerisinde Avrupa’da bulunan ilk kapalı spor salonu toplantımızı bir Avrupa ülkesinde gerçekleştireceğiz. Şimdiden hangi ülke olduğunu açıklamak istemiyorum. Yeni dönem daha fazla demokrasi, hukuk dönemi olacaktır. Yeni dönem daha fazla refah, daha geniş özgürlük dönemi olacaktır. Yeni dönem kalıcı olacak olan huzurun dönemi olacaktır. 24 Haziran’ın asıl gençlerimizin seçimi olacağına inanmaktayım. Hiçbir coğrafyadan uzak kalmamaya da bu seçimde özen göstereceğiz. Güvenlik politikalarımızı hak özgürlük insani değerlerimizin korunması esasına uygun şekilde sahada hayata geçirmeye devam edeceğiz. Dostları çoğaltma konusunda sahada yapılacak faaliyetlerimizi daha da artıracağız” açıklaması yaptı.

TEK GAYESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI OLAN BİR İTTİFAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan diğer ittifak kurmaya çalışan partiler hakkında da şu açıklamalara yer verdi, “Çıkmış Siirt’ten benim aday olduğum dönemleri anlatıyor. Bilmiyorsun önce bir ehline sor. Bu anlattıklarının hepsi yalan sizin karakterinizde yalan dolu. Kalkıp da Siirt’te 3 tane milletvekilini istifa ettirerek aday olduğumu anlatıyorsun. Böyle bir şey yok. Bu işin şekli bununla yakından uzaktan kesinlikle alakalı değildir. Geçmişteki Güneş Motel olayının içerisinde olanları nasıl milletim cezalandırdıysa bunlara da milletin vereceği ceza odur. Tek gayesi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan bir ittifak kurulmaya çalışılıyor. Yaptıkları bu”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal