Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev'i Arayarak Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Azerbaycan Cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev'i arayarak tebrik etti.

11.04.2018-23:37 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-23:39) Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev'i Arayarak Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tekrardan Azerbaycan Cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev' i telefonla aradılar.

CUMHURBAŞKANI'NDAN, YENİDEN SEÇİLEN ALİYEV'E TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’da yeniden Cumhurbaşkanı olan İlham Aliyev’i telefonla arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’daki seçimlerin huzurlu ve rahat bir ortamda gerçekleştirilmesinin memnuniyet verici olduğuna dikkat çektiği görüşmede, Aliyev’e Cumhurbaşkanlığı seçimini dördüncü kez kazanmasından sebep tebriklerini iletti. Neticenin hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev’in yeniden Cumhurbaşkanı olmasının, Azerbaycan'ın refahı, huzuru ve kalkınması kadar, bölgenin barış, güvenlik ve istikrarına da fayda sağlayacağını söyledi.

BAŞBAKAN DA TEBRİK ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ilham Aliyev’i görevine tekrardan seçilmesinden dolayı tebrik etti. Başbakanlık'tan yapılan duyuruda, "Başbakanımız, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ilham Aliyev’i, Azerbaycan’da 11 Nisan’da yapılan seçimlerde görevine tekrardan seçilmesinden dolayı tebrik etmiştir" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal