Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli Her An Görüşebilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin her an görüşebileceğini söyledi.

05.12.2018-13:36 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-13:31) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli Her An Görüşebilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine 'Cumhur İttifakı'nı devam ettirerek giren partisine dair açıklamalar yaptı. Kurtulmuş ittifaka dönük Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her an görüşebileceğini ifade etti.

Kurtulmuş'un açıklamaları şu şekilde;

Her iki partinin de genel başkan yardımcıları hangi adımlar atılabilir onun çalışmasını yürüttüler. Çalışma ardından elde edilecek kararlar da genel başkanlara sunulacaktır. İki liderin görüşmesi her an gerçekleşebilir. Bu sebeple teknik çalışmaların hangi aşamaya geldiği netleştikten sonra görüşme olacaktır. Cumhur İttifakında siyasi irade ve kararlılık bulunuyor. Halkın gönlüne yerleşmiş olan bir ittifaktır. Teröre, FETÖ'ye ve ekonomik saldırılara karşı koyan bir ittifaktır. Her iki taraf da bu ittifakı önemsediğini sözleri ile ortaya koyuyor. Bunu istemeyenler ve mani olmak isteyenler olabilir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal