Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İnce Görüşmesinde İlginç Konuşmalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce arasındaki görüşmede aralarında ilginç konuşmalar geçtiği ifade edildi.

10.05.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-13:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İnce Görüşmesinde İlginç Konuşmalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün akşam 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Habertürk televizyonunun aktardığı bilgiye göre Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anne tarafından Rizeli olduğunu aktardı. Rizeli olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da,  Muharrem İnce'ye, Rize'de yaşayan tanıdık ve akrabaları olup olmadığını sorusunu yöneltti. Cumhurbaşkanı adayı İnce, Erdoğan'a tanıdıklarının olduğunu söyledi. Bu diyaloğun ardından sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanı adayı İnce'nin, Rize'de ortak tanıdıkları olduğu ortaya çıktı. İki Rizelinin toplantısı çay eşliğinde devam ettti.

Muharrem İnce, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaret ettiğini, durumunun gayet iyi olduğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Baykal'a şifa dilediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İnce arasında, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci de konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İnce'ye, "Farklı aday tarifleri yapılıyordu, ama siz aday oldunuz" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal