Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Bugün Görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek.

21.11.2018-08:50 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-08:43) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Bugün Görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. Bahçeli, partisinin grup toplantısı çıkışında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapacağı görüşmeye ilişkin haberlerle ilgili, “Cumhurbaşkanlığından yapılan bir açıklamaysa doğrudur. Bizim böyle açıklamamız yoktur ama yarın (bugün) Başkan ile saat 16.00’da görüşme konusu gündeme gelirse, katılabileceğimizi ifade ediyoruz” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, görüşmenin gündeminin ne olacağı konusunda ise “Gündemi davet sahibi belirler” ifadesini kullandı.

ÖNERİDE BULUNDULAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Bahçeli arasında bugün yapılması planlanan görüşme konusunun, MHP ile ittifak görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması sonrası dönemde yapılan MYK toplantısında gündeme geldiği belirtildi. Parti kurmaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Aslında gündeme dair gelişmeleri aktarmak üzere bir görüşme yapabilirsiniz” önerisinde bulundukları belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahçeli’nin bugün gerçekleştireceği görüşmede yerel seçimlerde ittifak konusunun, resmi bir bağlayıcı birliktelik şeklinde değerlendirilmeyeceği ifade ediliyor. İki liderin, gündemde önemli bir konu olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak başarı sağlanabilmesi için her iki tarafın da bazı fedakarlık ve ‘gönül birlikteliği’ sağlayabileceği bölgeler üzerinde konuşabilecekleri belirtiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal