Cumhurbaşkanı Erdoğan İkinci Tura İlişkin Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim anketlerine ve seçimlerin ikinci tura kalıp kalmayacağına ilişkin konuştu.

12.06.2018-00:29 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-00:43)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET canlı yayınında seçim özel programına konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim anketlerine ve seçimin ikinci tura kalıp kalmayacağına ilişkin yöneltilen bir soruya şu şekilde cevap verdi:

 "Benim bir prensibim var, bir defa en büyük kamuoyu araştırması sandığın konulduğu gündür ve milletin orada vereceği karardır."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, meydanların atmosferine ilişkin konuştu ve şu şekilde konuştu: "Meydanlarda bir büyük teveccühün olduğunu görüyorum. İnşallah bu teveccühle milletimiz işi ikinci tura bırakmadan kararını verecektir."

'MUHALEFETİN GÖREVİ HER ZAMAN BEYAZA 'SİYAH' DEMEKTİR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin asılsız iddialarına karşın "Siz bu muhalefetten ekonominin iyiye gittiğini hiç duydunuz mu? Ekonominin dört dörtlük olduğu günlerde dahi iyiye gittiğini duydunuz mu? Muhalefetin görevi her zaman beyaza 'siyah' demektir. Bu CHP'nin mantığı hep yalanlar üzerinedir, anlayışı hep yalanlar üzerinedir ’’ şeklinde cevap verdi.

ÖZELLEŞTİRMELER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özelleştirmelere ilişkin " Yani biz zarar eden kamu kurumlarını asla tutamayız, tutmamalıyız’’ ifadelerini kullandı.

ZEYTİN DALI HAREKATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin "Şu anda 4 bin 600'ü aşkın Afrin'de etkisiz hale getirdiğimiz terörist var. Halkımızı rahatsız eden ne kadar terörist varsa, son teröriste kadar, biz bu işin üzerine gideceğiz’’ diye konuştu.

"CHP'NİN GÜNEYDOĞU'DA EN UFAK BİR HİZMETİ YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’yi eleştirerek "CHP'nin oralarda (Güneydoğu) en ufak bir hizmeti yok. Ondan dolayı Kürt kardeşlerimizin bunlara bakışı sağlıklı değil" şeklinde konuştu.

KANAL İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesine daşr, Boğazın her an bir tehdit altında olduğunu ifade ederek, "Panama kanalı dendiği gibi Kanal İstanbul dünyada anılır hale gelecek, bu bakımdan bu çok önemli’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal