Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan - Pakistan Geriliminde Üzerine Düşeni Yapacağını Söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon mitinginde Hindistan - Pakistan gerilimi ile alakalı konuştu. "Tansiyonu artırmanın, yangına körükle gitmenin kimseye yararı yoktur" diyen Erdoğan, Türkiye'nin üzerine düşeni yapacağını söyledi.

02.03.2019-16:17 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-17:32) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan - Pakistan Geriliminde Üzerine Düşeni Yapacağını Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon mitinginde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Bu halkın paralarını Kandil'e verenlere biz müsaade etmeyiz" dedi. Pakistan- Hindistan krizi ile alakalı, "Tansiyonu artırmanın, yangına körükle gitmenin kimseye yararı yoktur" diyen Erdoğan, tansiyonun düşürülmesi aşamasında Türkiye'nin üstüne düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"GELİN BUNLARA OSMANLI TOKADINI VURUN"

CHP'ye, İYİ Parti'ye gönül verenlere söylüyorum, bu ülkeyi bölmek isteyenlerle nasıl oluyor da omuz omuza oluyorsunuz? HDP'ye gönül verenlere de söylüyorum, bu ülkeyi bölmek isteyenlerle birlikte olacak mısınız? Gelin 31 Mart'ta bunlara Osmanlı tokadını vurun.

Bu ülkenin parasını Kandil'e verenlere müsaade etmeyiz. Yanlışları sürdükçe bedelleri ödeteceğiz.

"ZİLLET İTTİFAKI İSİM KAVGASIYLA UĞRAŞIYOR"

Zillet ittifakı halen kendi içinde isim kavgası ile mücadele ediyor. Bunlar daha seçim kuruluna nasıl müracaat edilir bunu dahi bilmiyor.

Bölücü terör örgütünü arkasına alanlar, bayrağımızı kongrelerinde salona asmayanlardır.

"TÜRKİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK"

Önceki gün uçak krizi ardından Pakistan Başbakanı ile görüştüm. Türkiye'nin hem Pakistan hem de Hindistan ile iyi ilişkileri var. Tansiyonu artırmanın, yangına körükle gitmenin kimseye yararı yoktur. Pakistanlı kardeşlerimizin dün rehin aldıkları Hindistanlı pilotu hüsnüniyet göstergesi olarak serbest bırakmaları takdire şayan bir hamledir. Dileğimiz, Hindistanlı dostlarımızın da bu müspet adıma aynı biçimde mukabele etmeleridir. Gerilimin düşürülmesi aşamasında Türkiye üstüne düşeni yapacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal