Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP'ye Müjdemiz Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda HDP'ye müjdeleri olduklarını açıkladı. Erdoğan müjdeli haberi bugün yarın açıklayacaklarını söyledi.

25.12.2018-13:13 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-13:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP'ye Müjdemiz Var

AK Parti grup toplantısında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'nin bütçe görüşmelerindeki konuşmalarını eleştirerek, onların bu açıklamalarına cevap olarak müjde verebileceklerini söyledi.

"KANDİL'DEN İCAZET ALANLARLA İLGİLİ MÜJDE VEREBİLİRİZ"

Erdoğan şunları kaydetti: "Bölücü örgütün Meclis'teki yancılarının asıl karın ağrılarının farkındayız. Bunun için onların söylediklerini, hakaretlerini, çirkefliklerini dikkate almıyoruz. Onların, Kandil'deki terör baronlarından icazet almadan tek bir sözcük bile söylemediklerini, söyleyemeyeceklerini gayet iyi biliyoruz. Şu anda söylemiyorum. Bugün, yarın sizlere bu hususta da önemli müjdeler verebiliriz. Onların demokrasimiz için bir katkı beklemiyoruz. Meclis'te yer alma nedenleri Türkiye'nin önünü açacak projeleri sabote etmek olanların halkımızın birlik ve beraberliğine katkıda bulunması olası değil. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının rahatsız olmaları gayet normal."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal