Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da İkinci Büyük Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da millet bahçelerinin ardından ikinci müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet kıraathanelerinin kurulacağını açıkladı.

07.06.2018-20:33 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-20:27) Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da İkinci Büyük Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da vatandaşlara seslendi.

Hataylıların yıllarca ana yurda bağlanmanın hasretini çektiğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu şekilde konuşmaya devam etti:

"Sizler senelerce özgürlük mücadelesi verdiniz, zorluklar karşısında sabrettiniz, sebat ettiniz, hedefinizden bir milim dahi geri adım atmadınız. İşgalcilerin tehditlerine, şantajlara ve baskılara rağmen bağımsızlık hayalinizden asla vazgeçmediniz. Sonunda her sabreden gibi zafer sancağını, bağımsızlığımızın timsali ay yıldızlı bayrağımızı Hatay semalarında dalgalandırmayı başardınız.’’

"DİĞER PARTİLER GİBİ BU ŞEHRİ KÖKENLERE GÖRE ASLA AYIRMADIK"

Bu konuda Hatay'ı ihya etmek için 16 senedir aralıksız çalıştıklarını, çabaladıklarını ve hizmet ürettiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Diğer partiler gibi bu şehri kökenlere, meşreplere, siyasi görüşlere göre asla ayırmadık. Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Süryani, Musevi, Protestan, Ortodoks, Katolik... Hatay'da her kim varsa, her kim bu şehirde yaşıyorsa, ayrım yapmaksızın, hepsini bağrımıza bastık’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'ın kapısını seçimden seçime çalan, Hataylıları yalnızca oy sandığı ufukta görününce anımsayanlardan olmadıklarının altını çizdi.

Başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı döneminde şehre geldiğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hele hele Zeytin Dalı Operasyonu sebebiyle de iki kez Hatay'a geldim. Niye? Çünkü Afrin'i teröristlerden temizleme mücadelesinde ben, Hataylı kardeşlerimi yalnız bırakamazdım’’ ifadelerini kullandı.

"MİLLET KIRAATHANELERİ KURACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Millet kıraathaneleri kuracağız. Şimdi bunu tabii Bay İnce yanlış anlayabilir. Millet kıraathanesi deyince, iskambil oyunlarının oynandığı yer anlayabilir. Bay Muharrem, öyle değil, burası tamamen kitaplarla dayalı döşeli kütüphane ve içeride keki, çayı, kahvesi olacak ve burada gençlerimiz, yaşlılarımız gelecek ve kitabını alıp okuyacak’’ diye konuştu.

"BAY MUHARREM, 24 HAZİRAN'DA SEN BU SEÇİMİ KAYBEDERSEN NE YAPACAKSIN ONU SÖYLE?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Muharrem, 24 Haziran'da sen bu seçimi kaybedersen ne yapacaksın onu söyle? Bırakıp gidecek misin onu söyle? Bay Kemal yapmadı, sen de onun talebesisin, senin yapacağına da biz güvenmiyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da ki konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bay Muharrem'in, Bay Kemal'in ağzından terörle mücadeleyi duydunuz mu? Zaten seçim bildirgelerinde de terörle mücadeleye yönelik bir şey bulamazsınız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin genel başkanlık yarışını kaybetmiş şahıs, hiç yüzü kızarmadan ülkeyi yönetmeye talip oluyor. CHP delegelerinin genel başkanlık için bile yeterli görmediği bir şahsı 'gel buraya Muharrem, gel bakalım Muharrem' diyerek cumhurbaşkanlığına aday gösteriyor. Siyasi kariyerinde tek bir başarısı, tek bir becerisi, milletin faydasına tek bir dikili ağacı dahi olmayan birinden Türkiye'yi yönetmesini bekleyebilir miyiz?" diyerek İnce’ye yüklendi.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal