Cumhurbaşkanı Erdoğan Halkı Sokağa Çağıran Fatih Portakal'a Sert Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de Fatih Portakal'ın sokak çağrısı ile alakalı konuştu. Erdoğan, "Bir tanesi TV ekranlarından kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa çağırıyor. Ahlaksıza bak, ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir? " dedi.

15.12.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-16:44) Cumhurbaşkanı Erdoğan Halkı Sokağa Çağıran Fatih Portakal'a Sert Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'deki toplu açılış töreninde açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Bir Denizliliyle de biz İzmir'i alacağız" diye açıklamalar yaptı. Erdoğan, FOX sunucusu Fatih Portakal için ise "Bir tanesi TV ekranlarından kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa çağırıyor. Ahlaksıza bak, ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir? " dedi.

"SOKAĞA DAVET EDİYORLAR, BU NE TERBİYESİZLİK"

Çıkmışlar sokağa çağırıyorlar bu ne terbiyesizliktir ya. Bir tanesi TV ekranlarından kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu bir kişi çıkmış sokağa çağırıyor. Ahlaksıza bak, ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir? Zaten bunlara yargı lazım olan yanıtı verecektir. Ben buna inanıyorum. Sen napıyorsun? Burası Paris mi? Gezi olaylarında zaten herkes payını aldı. 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı. Bu ülkede bundan böyle bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır verirler.

Yaşamına dokunmadığımız hiçbir insanımızı bırakmadık.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal