Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken Cevabı 23 Haziran'da Hep Beraber Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul muhtarlarına hitap etti. Erdoğan, "Bugün de Türkiye için demokrasiden, hukuk devletinden, sosyal devletten, 82 milyonun tamamını kucaklayan ve Türkiye ortak paydası anlayışından başka bir çözüm yolu görmüyoruz, düşünmüyoruz." dedi.

17.05.2019-21:36 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-17:05)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul muhtarlarına hitap etti.

MUHTARLIK SEÇİMİ İLE YEREL SEÇİM AYRILMALI  

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı seçimlerinden önce veya sonra yapılması her iki seçimin de daha sağlıklı yürümesini temin edecektir." ifadelerini kullandı.

CEVABI GELİN BERABER VERELİM  

Konuşmasında İstanbul seçimlerine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararını, ülkemizi karalamak, demokrasimizi lekelemek için bir fırsata dönüştürmeye çalışanlara, cevabı hep birlikte 23 Haziran'da, gelin beraber verelim." diye konuştu. 

BAŞKA BİR ÇÖZÜM YOLU GÖRMÜYORUZ  

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "Bugün de Türkiye için demokrasiden, hukuk devletinden, sosyal devletten, 82 milyonun tamamını kucaklayan ve Türkiye ortak paydası anlayışından başka bir çözüm yolu görmüyoruz, düşünmüyoruz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal