Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlik Sırrını Açıkladı: Sigara İçmem, Alkol Kullanmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluşmasında gençlik sırrını açıkladı. Erdoğan, "Sigara içmeyiz, alkol almayız, uykumuza dikkat ederiz. Sağ olsun evde de hanımefendi bizi ciddi anlamda sıkıştırıyor." dedi.

28.03.2019-15:49 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-16:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlik Sırrını Açıkladı: Sigara İçmem, Alkol Kullanmam

Sosyal medyada gençlerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genç ve dinç kalmanın sırrını açıkladı. Erdoğan, "Yaş malum bir aşamay geldi. Sigara içmeyiz, alkol almayız, uykumuza dikkat ederiz. Sağ olsun evde de hanımefendi bizi ciddi anlamda sıkıştırıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yer alan Atakule'de gençlerin sorularını cevapladı. Söz hususu program Erdoğan'ın Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarında canlı yayınlandı.

Bir genç "Biz öğrenciyken etkinlik oluyor, yoruluyoruz. Siz üç dört miting yapıyorsunuz. Halen dinç görüyoruz sizi. Bunu nasıl başarıyorsunuz? Gençlik sırrınızı alalım?" diye Erdoğan'a soru sordu. Erdoğan soruya şu sözlerle yanıt verdi:

"ALKOL VE SİGARA KULLANMIYORUM, SPOR YAPIYORUM"

"Gençlik sırrı da olsa artık yaş malum bir aşamaya geldi. Gayri meşru olan herhangi bir halimiz söz hususu değil. Sigara içmeyiz, alkol almayız, uykumuza dikkat ederiz. Tüm  bunlar olduğu vakit dinç duruyorsunuz. Şu anda kampanya nedeniyle sporumu yapamıyorum. Fakat hemen önümüzdeki haftadan itibaren spor faaliyetlerini de sürdüreceğim. Bunlarla beraber süreci devam ettiriyoruz. Yediğimize dikkat ediyoruz."

"HANIMEFENDİ BİZİ CİDDİ MANADA SIKIŞTIRIYOR"

"Sağ olsun evde de hanımefendi bizi ciddi anlamda sıkıştırıyor. Her şeyi yememize de izin vermez. Kendisi aynı zamanda alternatif tıpçıdır. Mümkün olduğu kadar dikkat ediyoruz."

GENÇLERE SPOR ÖNERİSİ

"Fakat sizler de bence sporu es geçmeyin. Özellikle aletli-aletsiz sporu yapmanızda büyük yarar var diye düşünüyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal