Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırsatçılara Tepki Gösterdi

Depremin ardından hasar oluştuğu iddia edilen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan görüntülendi. Köprüde deprem nedeniyle herhangi bir hasar oluşmadığı, hasarlı olduğu iddia edilen kısmın bayrak asmak için kullanılan platform olduğu anlaşıldı.

26.09.2019-20:19 - (Son Güncelleme: 26.09.2019-20:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırsatçılara Tepki Gösterdi

İstanbul'da bugün meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde depremden kaynaklanan hasar meydana geldiği iddia edilerek bir fotoğraf paylaşıldı. Ancak fotoğrafı paylaşılarak hasarlı olduğu iddia edilen kısmın köprüye bayrak asmak amacıyla kullanılan bir platform olduğu anlaşıldı.

KÖPRÜNÜN HALATLARI KOPTU YALANI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medyada yapılan paylaşıma tepki gösterdi. "Köprüyü kullanmayın, köprülerin halatları koptu" ifadeleriyle yapılan paylaşıma tepki gösterdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEPKİSİNDE ŞU İFADELERE YER VERDİ:

"Bu tür zamanlarda çok açıklama yapanlar olur. Bu tür açıklamalar kimseyi yanıltmasın, şaşırtmasın. Az önce sosyal medyada baktım bir kadın bir tweet atmış, bu tweet'te 'köprüleri kullanmayın, köprü halatları koptu.' Böyle densizlik yapanlar da var. Bunu adeta fırsata çevirmek isteyenler var. Böyle bir şey söz konusu değil" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal