Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'e Sırtlarını Dönmeyeceklerini Söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Parlamentosu'ndaki Arap vekilleri kabul etti. Erdoğan buradaki konuşmasında, "Türkiye Filistin davasına ve Filistin milletine sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki bütün olanakları kardeşlerimizle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

02.02.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-17:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'e Sırtlarını Dönmeyeceklerini Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail meclisindeki Arap asıllı milletvekillerini Huber Köşkü'nde kabul etti.

"TÜRKİYE, FİLİSTİN DAVASINA SIRTINI DÖNMEYECEKTİR"

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı, kabulde, Filistin'de işgalin son bulması, barışın ve huzurun sağlanması için elindeki bütün olanakları kullandığını söyleyerek, "Türkiye Filistin davasına ve Filistin milletine sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki bütün olanakları kardeşlerimizle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabul ettiği milletvekillerine, İsrail meclisinde Filistinlilerin iradesinin temsilcisi olarak üstlendikleri kritik vazife için teşekkür etti.

ERDOĞAN, ARAP MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, İsrail meclisindeki Arap milletvekillerine birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi sürdürecekleri çağrısında bulunarak, Gazze'de meydana gelen İsrail zulmüne, "Yahudi ulus devlet yasasına" ve Türkiye ile alakalı sarf edilen asılsız söylemlere karşı gösterdikleri duruş için müteşekkir olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail meclisinde kabul edilen sözde "Yahudi ulus devlet yasasının" İsrail vatandaşı Filistinlilerin de haklarını açık ve net bir şekilde hiçe saydığını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal