Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün Ukrayna'daki Okulunun Devri İçin Ricada Bulundum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna dönüşü uçakta, "FETÖ'nün Ukrayna'daki 2 okulunun Maarif Vakfına devri için ricada bulundum" açıklamasını yaptı.

04.02.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-17:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün Ukrayna'daki Okulunun Devri İçin Ricada Bulundum!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna dönüşü uçakta, FETÖ'nün Ukrayna'daki durumuna yönelik önemli açıklamalar yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya yönelik açıklamaları şöyledir:

"FETÖ'NÜN UKRAYNA'DAKİ 2 OKULUNUN MAARİF VAKFINA DEVRİ İÇİN RİCADA BULUNDUM"

"FETÖ ile mücadele konusunda Ukrayna 2018’de iki kişiyi ülkemize sınır dışı etmişti fakat burada hala iki tane okulları var. Bunların Maarif Vakfına devri için kendilerine özellikle ricada bulundum. Hatta 'Sizin Milli Eğitim Bakanlığınızla beraber de bu çalışmayı sürdürebilirler' dedik. Necip Hablemitoğlu’nun katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır’ın iadesi için de girişimlerimiz sürüyor.

Bunu kendisinden özellikle istedim. Dedim ki 'Bizim için çok ama çok ileri derecede önemli. Şu anda iltica ile ilgili de girişimleri olmuş. Dolayısıyla burada bir yanlışa düşüp de buna böyle bir kapıyı da açacak olursanız, bu aramızdaki ilişkileri de sıkıntıya sokabilir." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal