Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Esed Kılıçdaroğlu'nu Sevinçle Takip Ediyordur'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esed Kılıçdaroğlu'nu tarifsiz bir sevinçle takip ediyordur. Bu zatın ağzından ülkemizin menfaatlerini savunma adına tek kelime çıkmazken karşımızdakilere destek veriyor."dedi.

04.03.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-14:10)

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Grup Toplantısında gündeme yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yurt gündemine yönelik açıklamalarda bulunurken, İdlib'te şehit olan kahraman Türk askerlerini unutmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

"Sözlerimin hemen başında, bin yıldır kanlarımızla sulayarak vatan yaptığımız bu topraklarda hür bir şekilde yaşayabilmemiz, bayrağımızı dalgalandırabilmemiz, ezanımızı semalarımızda yankılatabilmemiz için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum."

"Terörle mücadelede 40 yıla yakın süredir verdiğimiz binlerce şehidimize, Suriye’de yenileri ekleniyor. Son olarak İdlib’te rejimin saldırısında hayatını kaybeden 34 askerimizin de aralarında olduğu nice canlarımızı toprağa verdik. Şehitlerimizin makamları ali, şehadetleri mübarek olsun diyorum."

Bunun yanı sıra sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tepki niteliğindeki açıklamalarıyla devam Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamaları yaptı: 

''BAY KEMAL'İN YERİ NE VATANDIR NE MİLLETTİR''

"Bu zihniyet Suriye'de savaş açsak banko Esad'ı tutarım diyerek yerini yıllar önce zaten belli etmiştir. (CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu) Bay Kemal'in yeri bellidir yeri ne vatandır ne milletir. CHP Genel Başkanı'nın hezeyanlarına cevap vermek gerçekten ağırıma gidiyor. Kendisi bizi tahrik ettiğini sanarken milletimize olan kinini kusuyor."

''ESED KILIÇDAROĞLU'NU TARİFSİZ BİR SEVİNÇLE TAKİP EDİYORDUR''
"Mesele Esed Kılıçdaroğlu'nu tarifsiz bir sevinçle takip ediyordur. Mesela darbeci Hafter Kılıçdaroğlu'nu alkışlayarak dinliyordur. Bu zatın ağzından ülkemizin menfaatlarini savuma adına tek kelime çıkmazken karşımızdakilere destek veriyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal