Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erkan Tan'ın Tavrından Rahatsız Olmuş

Gazeteci Abdülkadir Selvi, A Haber sunucusu Erkan Tan'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "oğlum" diye hitap etmesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da rahatsız olduğunu söyledi.

28.06.2019-10:10 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-09:55)

Katıldığı canlı yayında A Haber Sunucusu Erkan Tan ile alakalı açıklamalar yapan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Tan'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsız olduğunu ifade etti.

Selvi, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında seçim dönemi süresince iktidara yakın medyanın dilinin AK Parti MYK üyeleri tarafından da eleştirildiğini söyledi.

ERKAN TAN, ERDOĞAN'I DA RAHATSIZ ETTİ

A Haber Sunucusu Erkan Tan'ın Ekrem İmamoğlu'na "oğlum" diye hitap etmesinin AK Parti MYK'da gündeme geldiğini söyleyen Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Tan'dan rahatsız olduğunu söyledi.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI DA O RAHATSIZLIĞA KATILIYOR"

Selvi ' 'İstanbul'da milyonlarca insanın oyunu toplayan bir belediye başkanı için canlı yayında oğlum diye hitap eden bir programcı vardı. Orada o rahatsızlık dile getiriliyor. Sayın Cumhurbaşkanı da o rahatsızlığa katılıyor. Elbetteki AK Parti'nin görüşlerini temsil imkanı olan kişiler ortaya koyar fakat kitleler öyle anlamıyor'' sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal