Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla İlgili Bahçeli'yi İkna Etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli'nin görüşmesinde emeklilikte yaşa takılanlar konusu geniş yer buldu. Erdoğan, Bahçeli'ye verdiği bilgilerle ekonomiye verilebilecek zararları anlattı. Görüşme sonunda Bahçeli'nin ikna olduğu öğrenildi.

18.10.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-10:52) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla İlgili Bahçeli'yi İkna Etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin önceki gün yapılan ikili toplantısında ülke gündemindeki önemli başlıkların ele alındığı bildirildi.

ÖRNEKLERLE ANLATTI

Görüşmede Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı rakamları verdi ve bunun ekonomiye vereceği zararı ifade etti. Erdoğan, konuşmasının büyük kısmını buna ayırdı ve grup toplantısında verdiği örneklerin benzerini Bahçeli'ye de verdi.

MALİYETİ 750 MİLYAR LİRA

Elindeki istatistikleri de aktaran Erdoğan, tartışma çerçevesine giren çalışan sayısının 6 milyonu geçtiğini, bunun toplam maliyetinin 750 milyar lira olacağını yineledi. Erdoğan, 20 sene çalışıp 38 yaşında emekli olacak bir vatandaşın 40 sene çalışmadan devletten para ve sağlık sigortası hizmeti alacağı örneğini ifade etti.

TÜRKİYE'DE 52, AVRUPA'DA 65 YAŞ

Türkiye'de ortalama emeklilik yaşının 52, Avrupa devletlerinde ise 65 olduğu ifade edildi. Bilgilendirmenin sonrasında Bahçeli, bu hususta Erdoğan'ın endişelerine katıldığını söylerken Cumhurbaşkanı da yakın çevresine "Bahçeli ikna oldu" görüşünü aktardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal