Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğer Önlem Almazsak...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan "Fidanlar Fidanlarla büyüyor" programında önemli açıklamalar yaptı.

06.11.2018-14:29 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-14:25) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğer Önlem Almazsak...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan "Fidanlar Fidanlarla büyüyor" programında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan " Önlem almazsak çocuklarımız daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalacak." dedi. Başkan Erdoğan'ın konuşmasında göze çarpanlar: "Yeni bir fidan ekim çalışması başlatıyoruz. Bu program çerçevesinde 10 milyon fidan okul çağındaki evlatlarımız adına toprakla buluşuyor. Hayırlı olsun. Tabiat insanın evi, yurdu ve vatanıdır. Biz de bunun için toprağa toprak ana diyoruz."

"BAŞKALARININ REFAHININ ACISI BİRİLERİ KANIYLA ÖDENİYOR"

Her yıl insanlık olarak 10 milyon hektardan fazla tarım bölgesini kaybediyoruz. Batılı toplumların, sanayileşme hareketlerinin bütün maliyetini üzülerek söylüyorum ki yine fakir halklar ödüyor. Bir ülkenin ya da bölgenin refahı maalesef diğer bir bölgenin sefaletine dayanıyor. Birileri lüks ve şatafat içinde yaşarken diğer bölgelerde insanlar kanıyla, canıyla bunun bedelini ödüyor. Bangladeş'in su kaynakları yok oluyor. Yüz milyarlarca dolarlık altın, elmas ve petrol rezervinin üzerinde yaşayan insanlar evlerine ekmek bile götüremiyor."

"ÖNLEM ALMAZSAK…''

Bu gerçeği artık hepimiz çok iyi anlamak zorundayız. Eğer önlem almazsak, şimdiden adım atmazsak ileride çocuklarımız çok daha büyük sorunlarla karşılacak. Hepimize düşen böyle bir felaket gerçekleşmeden önce gereken adımları atmak, tedbirleri almaktır.
Biz, gezi olaylarında ağaçları bahane ederek sokakları yakıp yıkanlar gibi değil samimiyetle ülkemize hizmet ettik.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal