Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru Adımları Atarsak Tarihin Akışını Değiştirebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Amasya'da vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Şayet doğru adımları atarsak, tarihin akışını değiştirebileceğimiz bir takım konuları, bizi oyalayarak, dikkatimizi başka yönlere yönlendirerek çıkmaza sokmaya çalışıyorlar." diye konuştu.

22.03.2019-19:45 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-19:34) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru Adımları Atarsak Tarihin Akışını Değiştirebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasya'da partisi tarafından düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

VİYANA KUŞATMASI'NI ELLER UNUTMUYOR

Konuşmasında Yeni Zelanda'daki teröristin silahına yazdığı tarihe dikkat çeken Cumhurbaşkanı, "Silahının üzerine yazdığı tarihlerden biri de Viyana kuşatmasının tarihi olan 1683'tür. Viyana kuşatmasını biz unutmuş olabiliriz. Unutmayın! Elin oğlu unutmuyor!" diye konuştu.

VİYANA'YI AŞSAYDIK AVRUPA BİZİM OLACAKTI

Viyana'nın Türk tarihindeki önemine de değinen Erdoğan, "Viyana hadisesi, bize bu durumun nelere mal olduğunu göstermesi bakımından gerçekten ibretliktir. Viyana'yı aşsak, Avrupa bizim olacakken, Viyana'dan döndük Trakya'daki topraklarımızı bile çok görüyorlar." dedi.

TÜRKİYE DOĞRU HAMLELERİ YAPARSA TARİHİN AKIŞINI DEĞİŞTİREBİLİR

Türkiye'nin eğer doğru hamleleri yapabilirse tarihin akışını değiştirebileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün de ülkemize, Viyana kuşatmasındaki hataları tekrarlatmak isteyenler var. Şayet doğru adımları atarsak, tarihin akışını değiştirebileceğimiz bir takım konuları, bizi oyalayarak, dikkatimizi başka yönlere yönlendirerek çıkmaza sokmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal