Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyanet Meydanı Bu Adamlara Neden Bırakıyor ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kadınlar Günü Programı'nda, reklam amacıyla dini açıklamalarda bulunan kişilere ateş püskürdü.

08.03.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-16:10) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyanet Meydanı Bu Adamlara Neden Bırakıyor ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki 8 Mart Dünya kadınlar Günü vesilesiyle yapılan programda çok önemli açıklamalarda bulundu.

"MARJİNALLERİ ASLA DİKKATE ALMAYIZ"

Din adamı olarak ortaya çıkıp da kadınla ilgili çok farklı açıklamalarda bulunup dinimizde kesinlikle yeri olmayan bazı içtihatta bulunan kişiler ortaya çıkıyor. Anlamak mümkün değil. Bunlar ya bu asırda yaşamıyorlar, çok farklı bir dünyada yaşıyorlar. Çünkü İslam'ın güncellenmesinin gerektiğini bilmeyecek kadar da aciz bunlar. İslam'ın hükümlerinin güncellenmesi var. Siz İslam'ı 14 asır öncesi hükümleri ile bugün uygulayamazsınız.

Beni birçok hocaefendi tefe koyacak o ayrı mesele. Rabbim bizi tefe koymasın. 

Reklamım iyisi kötüsü olmaz mantığı ile söylenen sözleri biz asla kabul edemeyiz. Tartışmayı dinimizin kavramları ile yürütmek kadınlara değil, inancımıza da dinimize de aykırıdır. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;