Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal'ı Hastanede Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP eski genel başkanı Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü GATA'da ziyaret etti.

10.04.2018-22:43 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-22:48) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal'ı Hastanede Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre saat 22.00 civarında gerçekleşen ziyarette, TBMM Başkanı İsmail Kahraman da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kahraman, beraber geldikleri Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Rektör Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Prof. Dr. Aslı Ataman Baykal ve hastane yetkilileri tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kahraman’ın, tedavisi devam eden Baykal’a gerçekleştirdikleri ziyaret yaklaşık yarım saat kadar devam etti. Prof. Ataman Baykal’ın, ziyaret sonrasında kapıya kadar yolcu ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyarlılığından ve babasının tedavisine gösterdiği alakadan dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

Bakanlık açıklama yapmıştı.

Sağlık Bakanlığı, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla alakalı bugün bir açıklama yapmıştı.

Bakanlıktan tarafından yapılan açıklamada, üç haftadır Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Kliniğinde tedavi altında olan Baykal'ın fizik tedavisinin aktif katılımı ile sürdüğü ve sıhhatinin iyi durumda olduğu söylendi.

Şu an için hayati herhangi bir durumun tespit edilmediği ve günlük işlerini yerine getirebildiği söylenen Baykal'ın, tedavi sürecinin olumlu bir şekilde sürdüğü ve sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal