Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ İntihar Etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ülke gündemine yönelik önemli açıklamalar kaydetti.

05.11.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 05.11.2019-14:10)


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ülke gündemine yönelik önemli açıklamalar kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

ASALA TEMSİLCİLİKLERMİZE 100'E YAKIN SALDIRI DÜZENLEMİŞTİ

Bu sabah yine bir kardeşimiz Resulyan'da el yapımı patlayıcı temizlerken şehit oldu. Buradan sesleniyorum, tüm Batı'ya... Daha önceden ASALA temsilciliklerimize 100'e yakın saldırı düzenlemişti. ABD ve Batı dünyasının en ufak bir tavrını gördük mü? Terörle mücadele süreci takdir yerine kullanışlı bir malzeme olarak görüldü. Suriye'den terör örgütleri saldırıya başladığında bize destek vermek şöyle dursun, daha önceden getirilmiş hava savunma sistemlerini geri götürdüler.

"BAĞDADİ SİZİN İÇİN NE KADAR ÖNEMLİYSE FETÖ DE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Türkiye'nin Suriye, Mısır, Libya gibi olaylarca karşılaşınca yıkılacak bir ülke olduğunu sandılar. Hayal kırıklığı neticesinde giderek terbiyesizleştiler, hırçınlaştılar. 99 yılında ABD'ye sığınan terörist başı neden ABD'de tutuluyor. Sunulan dosyaları gördükleri halde neden onu saklıyorlar? Bulunmayan bir Hint kumaşı değil. Demek ki başka hikayeler var. Terörist başı FETÖ, bir projedir. Bir proje olarak da ABD'de 400 dönümlük arazi üzerinde yaşamaktadır

DEAŞ'IN BAŞI KENDİNİ ÖLDÜRDÜ, İNTİHARINI YAPTI

DEAŞ'ın başı kendini öldürdü, intiharını yaptı. Tüm dünya bununla ayağa kalktı. O ne kadar sizin için önemliyse, FETÖ denilen terörist başı bizim için o kadar önemlidir.

 ‘ÖRTÜLÜ AMBARGOYA MARUZ KALDIK’

32 bin civarında silah ve mühimmat yüklü TIR, Irak tarafından girdi. Defalarca uyarı yaptık, ABD'den ses çıkmadı. Dün kabine toplantımızdan sonra açıklamamızı yaptık. DEAŞ'a karşı kazanılmış muazzam başarı karşısında samimiyetle yanımızda yer alan olmadı. Çünkü bunlar zaten DEAŞ ile beraber hareket ediyorlar. Sonra Zeytin Dalı bölgesini PKK/YPG'den temizledik. Ülkemizi köşeye sıkıştırma çabası kesintisiz sürdü. Amaçları Türkiye'yi terör koridoruna razı etmekti. Örtülü ambargoya maruz kaldık. Bir basit tabancanın bile bize satışını engellediler. Bunlar bizim için leblebi çekirdek. Zaten üretiyoruz. Kimini kendimiz üreterek kimini başka yerden temin ederek engelleri birer birer aştık.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal