Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davaya İhanet Edenler Artık Bu Safta Yer Alamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da halka hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

26.03.2019-19:43 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-19:26) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davaya İhanet Edenler Artık Bu Safta Yer Alamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da halka hitap etti.

35 BİN KİŞİ KATILDI

Mitinge katılan Adıyamanlıların sayısını açıklayan Erdoğan, "Az önce resmi rakamı aldım. Sadece meydanda 35 bin kişi var. Havaalanından gelirken bir bu kadar da yollarda var. Demek ki Adıyaman yine kararını verdi. 31 Mart akşamı inşallah yeniden bir tarih yazıyor muyuz? Birilerine rağmen yazıyor muyuz?" diye sordu.

SANDIK MİLLİ İRADENİN YIKILMAZ KALESİDİR

Sandığın ve seçimlerin önemine değinen Cumhurbaşkanı, "Sandık milli iradenin, aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesidir. Sandık milletimizin bedel ödeyerek, mücadele vererek çok değerli bir kazandım. Bakmayın siz CHP'nin 'bu ülkeye demokrasiyi biz getirdik' demesine. Merhum Menderes'in, Polatkan'ın, Fatin Rüşdü Zorlu'nun o sandıkta hakkı vardır. Mamak'ta tek tek tırnakları sökülen koçyiğitlerin hakkı vardır." ifadelerini kullandı.

BU TRENDEN İNENLER...

Konuşmasında uyarılarda da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir şeyler duyuyorum. Besni bize kırgın mı ya! Bir şeyler yapıyormuş, meşru olmayan şeylere tevessül ediyorlarmış. Şunu söyleyeyim, bizim trenden inenler bir daha bizim trenimize binemeyecekler. Bu davaya ihanet edenler artık bu davanın saflarında yer alamayacaklardır. Makam ve mevki için bu davayı satanlar kusura bakmasınlar. Biz Bay Kemal gibi koltuğa yerleşip oradan saf dağıtanlardan değiliz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal