Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Çırağa Dükkan Teslim Edilmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı iftar programında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında İnce'ye yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Çırağa dükkan teslim edilmez'' diye konuştu.

31.05.2018-21:34 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-21:38)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MALATYA'DA İTFAR PROGRAMINA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da gerçekleştirilen iftar programının sornasında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, insani yardımlara ilişkin ise, "IMF kapılarında yalvaran bir ülkeden insani yardımlar konusunda rekor kıran bir ülke olduk" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanalr şu şekilde:

AFRİN'DE ARTIK HUZUR VE MUTLULUK VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı’na dair ‘’Afrin'de 4500 terörist etkisiz hale getirildi. Bir sivilin dahi zarar görmesine izin vermedik. Afrin'de artık huzur ve mutluluk’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek vizyonuna ilişkin ‘’Artık Türkiye'nin önünde yeni bir dönem var. 2053 Türkiye’sine yürürken yolumuza çıkan engelleri kaldıracağız. İrade kararlılıktır, doğru bildiğin yoldan ayrılmamaktır. Erdem mazlumun elinden tutmaktır. Cesaret savunduğun değerler için gerekirse canını vermektir. Üç değeri taşımayanların Türkiye'ye verebileceği bir şey yoktur’’ diye konuştu.

Esnaf ce sanatkarlara dair konuşan Cumhurbaşaknı Erdoğan,‘’Biz yeni dönemi Ahlik ruhu ile inşa etmek istiyoruz. Bunun için vakit birlik ve Türkiye vakti. Kutlu mücadelemize destek bekliyoruz. Esnaf sadece ticaret erbabı değildir. Yeri geldiğinde dost, kardeş ve akrabadır. Esnaf ve sanatkarların borçlarını dönem dönem yeniden yapılandırdık. Yeni dönemde yeni paketleri sizlere sunacağız. Esnaf ve sanatkarları destekleyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

ÇIRAĞA DÜKKAN TESLİM EDİLMEZ

Açıklamalarında CHP’li aday Muharrem İnce’ye yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çırağa dükkan teslim edilmez, siyasetin çıraklarına Türkiye emanet edilmez’’ diye konuştu.

"TÜM VATANDAŞLARIMI TL'YE GEÇMEYE DAVET EDİYORUM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan kur saldırılarına karşı halka çağrı yaptı ve şu şekilde devam etti:

"Tüm vatandaşlarımızı varlık barışından faydalanarak yurt dışında veya sistem dışında tuttukları paralarını bankalarımıza yatırmaya davet ediyorum. Aynı şekilde döviz hesabı olan vatandaşlarımızı da Türk Lirasına geçmeye davet ediyorum. Gelin Türkiye'nin ekonomisini ve istikrarını döviz kuru üzerinden sarsmaya çalışanlara hep birlikte derslerini verelim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal