Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP İstemiyor Ama Kanal İstanbul'u da Yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüpsultan mitinginde halka hitap etti. CHP'nin bir çok projeye karşı çıktığını söyleyen Erdoğan, "Kanal İstanbul'u da istemiyorlar ama yapacağız" dedi.

05.03.2019-16:02 - (Son Güncelleme: 05.03.2019-16:32) Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP İstemiyor Ama Kanal İstanbul'u da Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüpsultan mitinginde yapılan projeleri tek tek anlattı ve " CHP'liler istemiyor fakat denizin altından bir tüp geçit daha yapıyoruz. Kanal İstanbul'u da yapacağız." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Eyüpsultan bugüne dek yanımızda saf tuttu. İstanbul'u hep beraber kalkındıracağız. El ele vereceğiz ve Eyüpsultan'ı çok farklı yerlere getireceğiz. Bu seçimlerde Eyüpsultan'da daha büyük bir başarıya imza atacağız. Geride bıraktığımız seçimlerde finali Eyüpsultan'da yapmıştık. Sonuçlar yüzümüzü güldürmüştü. İnşallah bereketli olur. Seçim sonuçları belli olana dek 'durmak yok yola devam'. Bu ilçemizde adına şanına yaraşır bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. İstanbul'a başka bir aşkım var, biz İstanbul'un dertlisiyiz ve bunu sürdüreceğiz.

TÜRKİYE'DE KÜRDİSTAN YOK

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge bulunmuyor. Kürdistan'ı çok sevenler Kuzey Irak'taki Kürdistan bölgesine gitsinler. 15 Temmuz'da bunlara lazım olan dersi verdik. Bunları hukuk içerisinde toplayıp cezaevlerine yolluyorsak gene aynısı olacak. Yüzlerce, binlerce teröristi etkisiz duruma getirdik, gene getirmeyi sürdürüyoruz.

KANAL İSTANBUL'U DA YAPACAĞIZ

İstanbul dünyanın sıradan bir kenti değil, hükümete geldik, önce Marmaray'ı inşa ettik. Milyonlar şimdi Marmaray'dan geçiyor. Avrasya'yı inşa ettik. Bay Kemal sen de geçtin mi acaba? Tavsiye ederim geçsin. CHP'liler Marmaray'ı Avrasya Tüneli'ni istemedi. Denizin altından bir tüp geçit daha inşa ediyoruz. Kanal İstanbul'u da yapacağız. CHP'liler bunları da istemiyor. Bu kentin insanları için hiç bir şey yapmayanlar bizim çalışmalarımız için seferber oldular. Bizim halkımızla aramızda kalpten kalbe giden bir yol var. Cezaevinde 8 bin kadar mektup aldım. Sabah namazına dek o mektuplara yanıt yazdım. Yanıt yazmadığım bir adet mektup yok. O gönül bağını koparmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal