Cumhurbaşkanı Erdoğan Çağrı Yaptı, Polisler Kuyruğa Girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dövizleri bozdurun çağrısının ardından harekete geçen Cizre Emniyet Müdürlüğü personelleri döviz bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

16.08.2018-18:39 - (Son Güncelleme: 16.08.2018-18:54)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar-euro bozdurun çağrısına Cizre Emniyet Müdürlüğünde vazifeli polis memurları da destek verdi, döviz bürosu önünde uzun kuyruklar meydana geldi.

"DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK"

Amerika Birleşik Devletleri'nin, Türkiye'ye dönük yaptırımına tepki gösteren Cizre Emniyet Müdürlüğü'nde vazife yapan polis memurları devletlerine destek olmak için döviz bürolarına koşup yanlarına aldıkları dolar ve dövizleri TL'ye döndürdü. Döviz bürosu önünde uzun kuyruklar meydana getiren polisler yanlarına aldıkları tüm dövizleri TL'ye döndürdü. Polis memurları ile beraber döviz bozdurmaya gelen Cizre Emniyet Müdür Vekili Alptekin Özgen, "Amerika'nın devletimize yapmış olduğu bu tanımadığımız ambargoyu protesto etmek için devletimizin tarafında olduğumuzu ilan etmek için Cizre Emniyeti olarak bu döviz kampanyasına destek verdik. Emniyet Müdürlüğü'ndeki çalışanlarımızla beraber yanımızda olan tüm dövizleri bozdurup TL'ye döndürerek bu ambargoyu protesto ediyoruz" dedi.

"ABD'NİN KİRLİ OYUNUNU PROTESTO EDİYORUZ"

Cizre Emniyet Müdürlüğü'nde vazife yapan polis memuru Mehmet Erkek ise ambargoyu protesto ettiklerini ifade etti. Erkek, "ABD'nin devletimizin üstünde oynamış olduğu kirli plana karşın ayakta kaldığımızı göstermek için devletimizin ve ülkemizin tarafında olduğumuzu kanıtlamak için Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak dövizlerimizi TL'ye döndürerek bu kirli oyunu ve ambargoyu protesto ediyoruz" diye konuştu.

Nur Mahallesi Yafes Caddesi üstünde yer alan döviz bürosuna akın eden polis memurları ve mahalle bekçileri yanlarında getirdikleri dövizleri TL'ye döndürdükten sonra vazife yerlerine gitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal