Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükçekmece'deki Şaibenin Detaylarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki şaibeli seçimle alakalı çok önemli açıklamalar yaptı. AK Parti Büyükçekmece adayı Mevlüt Uysal'a kendine inandığı gibi inandığını söyleyen Erdoğan, "Mevlüt Bey bana öyle şeyler söyledi ki ben şaşırdım" dedi.

10.04.2019-11:35 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-11:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükçekmece'deki Şaibenin Detaylarını Açıkladı

İstanbul seçimlerinde usulsüzlük olduğu iddialarını bir defa daha tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunları belirlemiş durumda arkadaşlarımız. Tabii bunlar, işe usulsüzlük aşamasında şaibe getiriyor. Esasen samimi bir davranış olsa, bu iptale götürür" dedi.

"MEVLÜT ÖYLE ŞEYLER SÖYLÜYOR Kİ ŞAŞIRDIM"

AK Parti'nin Büyükçekmece Adayı Mevlüt Uysal'la bir görüşme yaptığını söyleyen Erdoğan, "Şimdi, benim şu anda Büyükçekmece'de, mevcut adayımız İBB başkanımız Mevlüt Bey. Mevlüt Bey hukukçu. Mevlüt Bey bana öyle şeyler söyledi ki ben şaşırdım. Ben Mevlüt'e kendime inandığım derecede inanırım. Diyor ki mesela boş arazide, apartman var, orada seçmen başka yerden taşıma sistemiyle getirilmiş, adres orası gösteriliyor. Onu geç, iki katlı bir bina. Bina dört kat gösterilmiş, dört kat gösterilen binada seçmenler... İşte bunlar, ciddi anlamda, seçime önemli anlamda bir şaibenin karıştığının delilleri. Ve bunu da tevsik ediyorlar" dedi.

"NE GÖRÜŞTÜĞÜMÜ SANA MI ANLATACAĞIM?"

Açıklamalarının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Erdoğan, "Muhalefetin başındaki kişi benim için, 'İçişleri Bakanı'yla, Adalet Bakanı'yla ne görüştün' diyor... Ya ben bu ülkenin Cumhurbaşkanı'yım. Ve şu anda devletin başıyım. İçişleri Bakanı da, Adalet Bakanı da benim kabinemin mensupları. Ben onlarla her daim her yerde her şeyi konuşabilirim. Ne görüştüğümü ben sana mı aktaracağım? Kaldı ki ben aynı zamanda bu partinin genel başkanıyım. Öyle de bir niteliğim var. Böyle cahilane, hiç düşünmeden, böyle kendine göre bir algı operasyonu yapmak suretiyle güya bu işi lehine döndürecek" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal