Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük Türkiye'ye Hiç Olmadığımız Kadar Yakınız

AK Parti İl Kongreleri’ne canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin askeri gelişimine vurgu yaparak ''Artık bölgemizde tabii kaynakların yağmalanması için iç kolayca savaşlar çıkarılamıyor'' dedi.

18.01.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-15:52) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük Türkiye'ye Hiç Olmadığımız Kadar Yakınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ ve Muş İl Kongrelerine katıldı.

Vahdettin Köşkü'nde canlı bağlantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme yönelik kritik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

Türkiye'nin küresel ve bölgesel gücü arttıkça saldırıların da arttığı bir gerçektir. Türkiye, yaptığı hamleler ile zulüm üzerine kurulu düzeni derinden sarsıyor. Artık masa başında çizilen haritalar hayata geçirilemiyor. Artık bölgemizde tabii kaynakların yağmalanması için iç kolayca savaşlar çıkarılamıyor. Artık küçük çekişmeler kışkırtılarak ülkeler cendereye alınamıyor.

Türkiye aleyhinde kullanılan malzemelere bakın hepsinin ardında bunu göreceksiniz. Kim ne derse desin tarih kendi hükmünü veriyor. Bunlar için demokrasi kendi çıkarlarına hizmet ettiği sürece önemlidir.

Fikir ve ifade özgürlüğünün en büyük savunucusu görünürler , işin ucu kendilerine dokunduğunda yasakçılıkta sınır tanımazlar. İnşallah tarihi mücadelenin en zorlu kısımlarını geride bıraktık. Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılasını toplama vaktidir. Güçlü ve büyük Türkiye'ye hiç olmadığımız kadar yakınız. Yeter ki millet olarak birliğimize, dirliğimize sahip çıkalım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal