Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Bünyemiz Çok Sağlam, Çok Güçlü’

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel durumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

02.11.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-09:21)

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel durumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

"BÜNYEMİZ ÇOK SAĞLAM, ÇOK GÜÇLÜ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı çatlak seslerin, partilileri yılgınlığa düşürmemesi gerektiğini dile getirerek "Bunların hepsi gider ama işin aslı yerinde kalır. Bünyemiz çok sağlam, bünyemiz çok çok güçlü. Ama yedi düvel, bilesiniz ki AK Parti'ye karşı bir gayretin içerisinde ama onlar, buralardan asla yel bile koparamaz. İnşallah bu gövdenin kökleri çok çok sağlam." dedi.

Türkiye'deki birçok il ve ilçede AK Parti danışma meclislerinin yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,şunları söyledi:

''BU İKTİDAR, BARIŞ PINARI HAREKATI'YLA SEMBOLLEŞMİŞTİR''

"Bu, teşkilatın nasıl okunduğunu gösteriyor, nasıl bir sağlam zeminde olduğunu gösteriyor. Ve böylece de, inşallah güçlenerek bu kongrelerle çıkacak ve 2023'e çok daha farklı bir şekilde hazırlanacağız. Şu anda bu iktidar, Barış Pınarı Harekatı'yla dünyada sembolleşmiştir. Dünyada, şu anda Barış Pınarı'nda kendini ispat etmiştir. Burada bütün terör örgütlerine karşı nasıl bir mücadele verdiğini ortaya koymuştur. Biz, her şeyden önce tüm gücünü halktan alan ve halkıyla beraber hareket eden partiyiz. Nitekim bu partiyi millet kurdu. Ben özellikle sizleri tebrik ediyorum. Durmak yok yola devam diyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, salondakiler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal