Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Ülkede de Sisiler Var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Mursi'nin vefatı üzerine Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı. Başkan Erdoğan, "Unutmayın bu ülkede de Sisiler var, benzerleri var. Onun için çok dikkatli olmaya mecburuz" dedi.

18.06.2019-18:12 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-18:30)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Mursi'nin vefatı üzerine Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı. Gıyabi cenaze namazının kılınmasının ardından Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

"BENİM BUNUN NORMAL BİR ÖLÜM OLDUĞUNA DAİR İNANCIM YOK"  

Mursi'nin vefatının şüpheli olduğunu dillendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ''Dün akşam Türkiye saati ile 19.00 civarında duruşma sırasında Muhammed Mursi, Rabbimize yürüdü. Tabii bu normal bir yürüyüş müdür yoksa burada başka durumlar var mıdır, yok mudur, bu düşündürücüdür. Benim bunun normal bir ölüm olduğuna dair inancım yok. Ailesine Mursi'yi teslim edemeyecek kadar bunlar korkaklar. Bunlar, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi'nin naaşından korkacak kadar hafiftir" diye konuştu.

"BU ÜLKEDE DE SİSİLER VAR"  

Sisi benzeri darbecilerin sadece Mısır'da olmadığı uyarısında bulunan Erdoğan, "Unutmayın bu ülkede de Sisiler var, benzerleri var. Onun için çok dikkatli olmaya mecburuz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal