Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Trenden İnenler Bir Daha Bu Trene Binemezler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada, " Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edeni bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz. Kimle yola çıktıysak ihanet etmezse onla yola devam ederiz." dedi.

08.03.2019-18:48 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-18:31) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Trenden İnenler Bir Daha Bu Trene Binemezler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

URFA'YA YAPILAN YATIRIMLAR

Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada şehre yapılan yatırımlardan bahseden Cumhurbaşkanı, "Biz Urfa'ya tarihinin en büyük hizmetlerini getirdik. 17 yılda Urfa'ya 45 katrilyon liralık yatırım yaptık. Eğitimde 11 bin 970 adet derslik yaptık. Yüksek öğrenim öğrencilerine 3 bin 890 kapasiteli yurtlarla hizmet veriyoruz. Şanlıurfa, Viranşehir ve Siverek de yurt binaları açacağız. Urfalı ihtiyaç sahiplerine, şehit yakınlarımıza 7,5 katrilyon katkıda bulunduk. Bin 700 yataklı şehir hastanemizin 150 yataklı Ceylanpınar devlet hastanemiz ile 30 adet sağlık merkezinin inşaatı devam ediyor." dedi.

YENİ PARTİ İDDİALARI

Yeni parti kurulması iddiaları ile ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Menfaatleri neredeyse oraya gidiyorlar. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edeni bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz' ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE'DE KÜRDİSTAN YOK

HDP Genel Başkanının "Kürdistan" ifadesine de tepki gösteren Cumhurbaşkanı, "Şanlıurfa'dan tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Bu beyefendi Kürdistan özlemiyle yatıp kalmıyorsun Irak'ın Kuzeyinde Kürdistan var. Buyursun oraya gitsin. Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Cudi'de Gabar'da inlerine girdik. Hatta Kandil'de inlerine girdik. Benim milletimin huzurun kim kaçırıyorsa biz onların kapısını çalarız." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal