Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Milletin Valisine "İt" Diyen Bir İnsandan Siyasetçi Olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her kim yalanı bir siyaset yapma yöntemi haline dönüştürüyorsa Türk demokrasinin altını oyuyor demektir. Bu milletin valisine 'it' diyen bir insandan siyasetçi olmaz." dedi.

19.06.2019-20:00 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-22:24)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fikr-i Asım Derneği'nin  Biz Birlikte Türkiye'yiz Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu.

VAKIF VE DERNEKLERE SAVAŞ AÇMAK FETÖ GİBİLERİN İŞİNE GELİR  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında vakıflara verilen destekle ilgili olarak "Vakıf ve derneklere savaş açmak ancak FETÖ gibi mankurt yuvalarının, uyuşturucu baronlarının işine gelir. Gönüllü kuruluşlarımız daha aydınlık ve daha güçlü Türkiye davamızın akıncılarıdır." dedi.

BİZİ HİÇ KİMSE BÖLEMEZ  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç kimse bizi bölemez, hiç kimse gönüllerimizin arasına duvarlar öremez, hiç kimse bizim ebedi ve ezeli kardeşliğimize gölge düşüremez. Çünkü biz Kandil'den talimat almıyoruz, teröristlerden talimat almıyoruz." diye konuştu.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ KADİM KARDEŞLİĞİMİZDİR  

Başkan Erdoğan, "Bu milletin en büyük gücü şu anda içinde bulunduğumuz birliğidir, beraberliğidir, bin yıldır sevinç ve hüzünle yoğrulan kadim kardeşliğidir." dedi.

BU MİLLETİN VALİSİNE "İT" DİYEN BİR İNSANDAN SİYASETÇİ OLMAZ 

Konuşmasında CHP'nin İstanbul adayını da eleştiren Erdoğan, "Her kim yalanı bir siyaset yapma yöntemi haline dönüştürüyorsa Türk demokrasinin altını oyuyor demektir. Bu milletin valisine 'it' diyen bir insandan siyasetçi olmaz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal