Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu Millet Sizi Mezara Gömer, Mezara'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce’yi eleştirerek ‘Neyi satıyorsun, neyi yıkıyorsun, neyi kaldırıyorsun? Bu millet sizi mezara gömer, mezara’ ifadelerini kullandı.

07.06.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-14:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu Millet Sizi Mezara Gömer, Mezara'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’in Tarsus ilçesinde Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Töreni’nde konuştu.

TARSUS’A YAPILACAK YATIRIMLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yatırımın 4 katrilyon liralık olduğunu ifade ederek ‘’Bizzat bu projeyi kendim takip ediyorum. Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinde yaptığımız yatırım bölge turizmi açısından inşallah bir kırılma noktası olacaktır’’ diye konuştu.

Tarsus’a yapılacak yatırımlara ilişkin konuşmaya devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarsus'ta yaklaşık 50 bin kişiye istihdam oluşturacak 5 yeni organize sanayi bölgesi kuruyoruz’’ şeklinde konuştu.

AYRIM YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz son 16 yıldır hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışlamadan, şehirlerimiz, ilçelerimiz arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

'SEN SARAYA GELME FIRSATINI DA BULAMAYACAKSIN'

"Neyi satıyorsun, neyi yıkıyorsun, neyi kaldırıyorsun? Bu millet sizi mezara gömer, mezara" şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Şimdi tutmuş, çıkmış bu 'Bay İnce' çok da ince değil ya, geometrik olarak söylüyorum. Çıkmış, sarayı yıkacakmış. Senin Genel Başkanın da aynı şeyleri söylüyordu. Sonra kuzu kuzu saraya geldi ama sen saraya gelme fırsatını da bulamayacaksın. Çünkü oraya gelmek ancak milletin ferasetiyle olur."

2 BİN 500’E İFTAR YEMEĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu akşam 'o sarayda' ben 2 bin 500  muhtarımıza iftar vereceğim.  2 bin 500 muhtarımızla beraber Türkiye'ye mesajımızı vereceğiz. Burası kralların değil, burası tek adamların değil, burası bu milletin temsilcisi olan muhtarların ağırlandığı mekanlardır. Sürekli ben muhtar kardeşlerimi burada ağırladım, ağırlıyorum. Bu akşam ilk defa 2 bini aşacağız’’ diye konuştu.

'ONLAR TÜRKİYE'Yİ  HALA KENDİ BIRAKTIKLARI YERDE ZANNEDİYORLAR'

Ar-Ge’ye yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Araştırma-geliştirmeden bahsediyor ama Türkiye'de 77 tane teknokent, 900 tane Ar-Ge merkezi olduğunu dahi bilmiyor." ifadesini kullanan Erdoğan, "Onlar Türkiye'yi  hala kendi bıraktıkları yerde zannediyorlar. Doğru dürüst milletin içine çıkmadıkları, vatandaşın kapısını çalmadıkları, kendi kısır dünyalarına hapsoldukları için Türkiye'nin 16 yılda nereden nereye geldiğini fark etmemişler’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal