Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu İşin Affı Yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak yayında yaptığı açıklamada S-400 hava ve füze savunma sistemlerinin satın alınmasıyla alakalı sert konuştu.

15.03.2019-09:39 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-09:44) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu İşin Affı Yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündemle alakalı son gelişmelerin ele alındığı Show TV, Habertürk ve Bloomberg HT'nin ortak yayınında Veyis Ateş ile Ece Üner'in sorularını cevapladı.

NETENYAHU'YA CEVAP

Netenyahu'nun, Kendisi hakkındaki sözlerine ''Sen kime neyi anlatıyorsun Netenyahu?'' diyerek cevap verdi. İsrail'de Yahudi olmayanların ikinci sınıf vatandaş olarak görüldüğünden bahseden Erdoğan, Netenyahu'nun ülkesinde rüşvetle anıldığını belirtti.

Daha öncede İsrailli Başbakanlarla çalıştığını hatta belediye başkanlığı döneminden itibaren bu ilişkilerin geliştiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Netenyahu için ''Bunun gibi bir Başbak görmedim, seçimler yaklaştıkça çılgına döndü'' dedi.

S400 TARTIŞMALARINA NOKTA KOYDU

Ülke güvenliğinin her şeyden önce geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikan Başkanı Trump'ın da kendisine hak verdiğini ve sınırlarımızda tehdit varken bu füzelerin Temmuz ayında kesin olarak teslim alınacağını belirtti.

Yunanistan ve Bulgaristan'ın da bu tür füzelere sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelince Avrupa ve Amerika'nın tavrının değiştiğini söyledi. Güvenliği sağlam temellere oturtacaklarını vurguladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal