Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Grup Ezanı Islıklayarak Terbiyesizlik Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim'de ezana yapılan saygısızlığı çok sert sözlerle eleştirerek "Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup, ezana ıslıklarla, sloganlarla terbiyesizlik ettiler. Bunların tek ittifakı ezan bayrak düşmanlığıdır" dedi.

10.03.2019-14:26 - (Son Güncelleme: 10.03.2019-14:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Grup Ezanı Islıklayarak Terbiyesizlik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Adana'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

AYAKLARIMIZ ALTINA ALACAĞIZ

Konuşmasına Cumhur İttifakı vurgusu yaparak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adana 31 Mart seçimlerinin beka seçimleri olduğunu iyi bilir. Biz bu seçime nasıl giriyoruz. Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. AK Parti ve MHP olarak elele gönül gönüle pazara kadar değil mezara kadar inşallah. Fazla bir şey kalmadı, 21 gün. Sandıklarda patlayacak mıyız? Demokrasinin zaferini Adana'da ilan edecek miyiz? Adana'da 31 Mart akşamı zillet, illet onları ayaklarımızın altına alacağız." ifadelerini kullandı.

"SEN KORKAKSIN, SENDE YÜREK YOK"

15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu'nun korkarak saklandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O gece ben Atatürk Havalimanı'na indiğim zaman, 23.15'te Bay Kemal geldi, FETÖ'cülerin tankları arasından çıkıp gitti dediler. Tankların karşısında ilk önce ben dururum diyordu. Sen korkaksın korkak. Sende yürek yok. Sen FETÖ'cülere sığınıp tankların arasından kaçar gidersin." diye konuştu.

EZAN'A YAPILAN TERBİYESİZLİĞE SERT TEPKİ

Feminist Gece Yürüyüşü'nde ezanın ıslıklarla protesto edilmesini çok sert şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup, ezana ıslıklarla, sloganlarla terbiyesizlik ettiler. Bunların tek ittifakı ezan bayrak düşmanlığıdır. HDP kongrelerinde İstiklal Marşı okuyor mu? Daha önce bayrağımızı da asmıyorlardı. Bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil."  dedi.

BUNLARIN TEK İTTİFAKI EZAN BAYRAK DÜŞMANLIĞIDIR

Ezana saldırının istikbal ve istiklale saldırı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı, "Biz 'belediye işi gönül işi' diyerek milletimize herkesi kucaklayan bir belediye yönetimi taahhüt ediyoruz. Onlar ise bayrağımıza ve ezanımıza saygısızlık yaparak doğrudan istiklalimize ve istikbalimize saldırıyor. Bunların tek ittifakı, ezan bayrak düşmanlığıdır." ifadelerini kullandı.

3-5 OY İÇİN GÖZ YUMMAYIZ

Milli ve manevi değerlere sahip çıkmanın namus borcu olduğunu söyleyen Erdoğan, "Millet, bayrak, ezan, vatan düşmanı kim varsa karşısında olmak namus borcumuz. Bu mesele onur meselesidir. 3-5 oy için onlara göz yumarsak evlatlarımızın yüzüne bakamayız. 31 Mart'ta milletimiz bunlara hak ettikleri dersi verecektir." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal