Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Daha Çözüm Süreci Beklemeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'daki açılışta önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Bir daha çözüm süreci beklemeyin, geçti o iş" dedi.

17.12.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-15:52)

Konya'da toplu açılış töreninde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Trump ile görüştük, Fırat'ın doğusuna bu teröristlerin gitmesi gerek. Eğer gitmezse o zaman biz yollarız. Çünkü bizi rahatsız ediyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"6 aylık bir aranın sonrasında bir defa daha birlikteyiz. Geride bıraktığımız sene 4 kez gelmiştim. Bu sene ikinci kez bir aradayız. Bizim için kurucu irade olan Konya tarihin her zamanında olduğu gibi bugün de direniş ve dirilişin ifadesidir. Medeniyet kokan, kültür kokan bu kent sürekli bizim gözbebeğimiz olmuştur. Seçim öncesi bir defa daha sizleri ziyaret edeceğim."

ÇÖZÜM SÜRECİ FALAN BEKLEMEYİN GEÇTİ O İŞ

Gezi dediler, 10-12 ağaç bir yerden alınıp bir yere götürülecek kıyamet kopardılar. Yanlış yapıyorsunuz dedik, dinlemediler. Bay Kemal Taksim meydanına gitti. Bu halka kimse bedel ödetemeyecek. 15 Temmuz'da suçu olanlar bedelini verecekler. Bir daha çözüm süreci beklemeyin, geçti o iş. Bütün terör örgütleriyle başlattıkları canlı bomla saldırıları, silahlı eylemlerle büyük kentleri esir almaya uğraştılar.

PORTAKAL MIDIR, MANDALİNA MIDIR

Bu arada Bay Kemal sokağa davet ediyor. Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa davet ediyor. Haddini bil, bilmezsen haddini bu halk patlatır enseni. Sokağa mı davet ediyorsun işte buyur. Bu ülkede benim halkımla artık, onun onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur. Bay Kemal 15 Temmuz'da tankların arasından kaçtın. Bu kez kaçamazsın.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal