Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de Konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bingöl'de önemli açıklamalarda bulundu.

13.01.2018-17:18 - (Son Güncelleme: 13.01.2018-17:52) Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de Konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bingöl İl Kongresi'nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şu şekilde;

Gençler aşık ne güzel söylemiş. Bingöl 4 dağ içinde yanım yağ içinde kim Bingöl'ü sorarsa bir yarim var içinde. Bizde şimdi 2 buçuk senelik hasretten sonra Bingöllü kardeşlerimizi görmeye geldik.

Bu ülkenin içinde olanlar değil dışarı da olanlarda kıskanıyor. Şuan karşımda kabına sığmayan Bingöl var. Terör örgütüne şamarı vuran Bingöl görüyorum.

Ülkemizde siyasete dışarıdan karışan zemin hazırlayanlar Cumhurbaşkanlığı Hükümetiyle tarihe karışacaktır. Hain FETÖ'culara meydan vermeyen Bingöllülere teşekkür ediyorum.

Hiçbir güç Türkiye'yi parçalayamaz. Bu milleti bölemez. Siz bizim yanımızda böyle kararlı durursanız terör örgütleri başarılı olamaz. Onların arkalarındaki güçler olmasına karşılık vatan toprağının tek bir parçasını bizden alamıyorlar . Bu millet ölüm kusan uçaklara rağmen bağımsızlığından nokta kadar ödün vermemiştir.

Son Kudüs durumunda barış ve istikrarı yerine getirmek için gerekirse tüm dünyayı ayağa kaldırırız dedik tüm imkanlarımızı kullandık.  Türkiye milli güvenliğini ilgilendiren tüm meselelerde hem saha da hem masada kalmaya devam edecektir. Tüm şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Toprağa düşen her bir şehidimizin yaralanan her bir gazimizin acılarını bu katil sürülerinin yanına bırakmıyoruz.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Söz verdiğimiz üzere Bingöl'ü doğalgaz ile buluşturduk. Bazı insanlarımız kullanmaya başladı. Şehrin tamamını önümüzdeki sene doğalgaz ile tanıştıralım da benim Bingöllü hanım kardeşlerim rahat etsin.

Deprem olduğunda hemen atlayıp geldim. Bingöllü vatandaşlarımı yalnız bırakamazdım. Biz dertliyiz dertli bu millete aşığız.
İstanbul Anadolu yakasından Bingöl'e karşılıklı uçuş seyahatleri başlıyor. Ak Parti demek hizmet demektir.

Son 15 sene içerisinde oynanan oyunları bozarak kaos senaryolarını yırta yırta geldik. Kazandığımı hiç bir başarı tesadüfen olmadı. Terör örgütleriyle mücadele verirken vatandaşlarımıza hizmet ettik. Klavyelerin dillerini çok iyi okuduk.

Kardeşlerim güçlü Türkiye dünyaya ayar veren bir ülke olacak. Biz Amerika ile yarışmıyoruz kendimizle yarışıyoruz. Hukuk, adalet, toplumsal barışlar noktasında pek çok ülke için örneğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal