Cumhurbaşkanı Erdoğan: Binali Yıldırım'ın İstifa Etmesine Gerek Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul için adı geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın vazifesinden istifa etmesine lüzum olmadığını söyledi. Erdoğan ayrıca İstanbul adaylarını 29 Aralık'ta açıklanacağını söyledi.

25.12.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-13:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Binali Yıldırım'ın İstifa Etmesine Gerek Yok

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı için açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ın adaylık için istifa etmesine lüzum olmadığını ifade etti. Erdoğan, İstanbul adayının 29 Aralık'ta duyurulacağını da sözlerine ekledi.

İSTANBUL ADAYLIĞI

Erdoğan, partisinin TBMM'de yapılan grup toplantısı ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Burada yerel seçimlere yönelik açıklamalar yapan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesi düşünülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım için "İstifa etmesine lüzum yok. Adayımız 29 Aralık'ta ilan edilecek" dedi.

MHP İLE İTTİFAK

Erdoğan, MHP ile gerçekleştirecekleri iş birliğine yönelik de "İttifak yapacağımız şehirler büyük ölçüde belli" dedi.

PUTİN'LE YÜZYÜZE GÖRÜŞECEK

Erdoğan ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le de yakın zamanda yüz yüze bir görüşme yapacaklarını söyledi. Terörle mücadelede taviz vermeyeceklerini ifade eden Erdoğan, ABD'nin Suriye'de üstüne düşeni yaptığını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal